0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ЕМЛ «Святкова»: Стартувала нова серія під назвою «Багаті котики»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» офіційно повідомляє про старт продажу нової серії електронної миттєвої лотереї (ЕМЛ) «Святкова» з сімейства «Швидкограй». Нова серія має назву «Багаті котики». Новинка стала справжнім передвісником весни, чекати якої залишилось зовсім трохи.

Правила гри дуже прості та зрозумілі як новачкам, так і давнім шанувальникам миттєвих лотерей від «М.С.Л.». На кожному квитку  друкується 16 «Ваших символів» та 12 «Виграшних символів». Якщо будь-які з «Ваших символів» співпали з «Виграшними» та утворили горизонталь або вертикаль з чотирьох символів – квиток є виграшним. Побачити суму виграшу та суми можливих виграшів можна відразу поряд з лініями.

Крім того, на кожному лотерейному квитку розміщується один додатковий ігровий символ, обраний випадковим чином. Якщо цей символ співпав з будь-яким з «Ваших символів», гравець одразу виграє 50 гривень. При цьому вартість одного квитка – усього 10 гривень.

Зверніть увагу, що виграші до 100 гривень включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.

Нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.



Поділитись:
8 лютого 2018
Ми у Viber!