0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Найбільший лотерейний оператор України «М.С.Л.» запустив чат-бот у Telegram

Компанія «М.С.Л.» першою на українському лотерейному ринку запустила Telegram-бот. Він надає можливість користувачам оперативно отримувати важливу інформацію про результати розіграшів лотерей. Крім того, гравці можуть ознайомитись із останніми новинами, отримати інформаційну підтримку та багато іншого.

Для того, щоб стати одним з користувачів новинки,достатньо перейти за посиланням http://t.me/igramslbot й натиснути кнопку «Почати», або ж просто у пошуковому рядку месенджера ввести «igramslbot», відкрити діалог з ботом та натиснути кнопку «Почати».

Управління ботом здійснюється безпосередньо за допомогою меню під час діалогу. Увесь функціонал тематично розділений на категорії, що дозволяє інтуїтивно знаходити необхідну інформацію у найкоротший термін.

Особливою родзинкою Telegram-помічника є можливість надавати користувачам лотерейний гороскоп.

Нагадуємо, що для того, аби скористатися послугами лотерейного чат-боту, кожен бажаючий має обов’язково бути користувачем месенджера Telegram. Встановити його можливо як на персональний комп’ютер, так і на мобільні пристрої з операційною системою Android та iOS
.

Поділитись:
7 лютого 2018
Ми у Viber!