0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Льодограй»: Богуславські «Шершні» удома розгромили суперників

28 січня 2018 року в Універсальному навчально-тренувальному центрі «Льодограй», який у 2014 році збудував український оператор державних лотерей «М.С.Л.», відбулися матчі 15 туру Відкритого чемпіонату міста Київ з хокею з шайбою серед юнаків 2007 та 2008 років народження.

У рамках спортивної події на льодовій арені зустрілися команди з Богуслава (ХК «Шершні»), Києва (ХК «Київ») та Вінниці (ХК «Патріот»). За словами організаторів, головна мета турніру - популяризація хокею з шайбою, розвиток дитячого хокею в Україні, залучення дітей до занять спортом і організація їх дозвілля.

Змагання між двома віковими групами проходили по черзі в один день. Першими на льодовій арені зустрілися команди «Шершні» та «Патріот» 2008 року народження. З карколомним розривом у кількості закинутих шайб богуславські спортсмени перемогли з рахунком 27:3. У загальній турнірній таблиці «Шершні» наразі посідають третє місце, а команда з Вінниці - сьоме.

У наступній віковій категорії – 2007 року народження – богуславські «Шершні» також отримали перемогу, обігравши своїх суперників з ХК «Київ» з рахунком 7:3. Таким чином, у загальному заліку підопічні «М.С.Л.» утримують лідерство, а ХК «Київ» посідає четверту сходинку.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає богуславських спортсменів із приголомшливими результатами та зичить успіхів у майбутніх змаганнях та баталіях!

Поділитись:
30 січня 2018
Ми у Viber!