0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Адреналінові вихідні мільйонерів-екстремальщиків з Білої Церкви

Неймовірні гості завітали 28 січня на знімальний майданчик «Лото-Забава» - подружжя Базановичів з м.Біла Церква. Новий почесний учасник «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», Владислав Базанович виграв свій заповітний 1 000 000 гривень у Новорічній акції «Даруй казку собі та близьким».  Щаслива подія у житті переможця та його дружини Оксани трапилась 14 січня на «старий» Новий рік. Як пізніше зізнався Владислав, радісну звістку про перемогу йому сповістила дружина, яка спостерігала за розіграшем «Лото-Забава» по телевізору того незабутнього недільного ранку. За словами Оксани, побачивши на екрані акційну комбінацію, яку відправляв у SMS-повідомленні Владислав, її охопив вир найрізноманітніших емоцій: вона сміялась і плакала одночасно, та звичайно, не могла повірити у перемогу. Лише коли подружжю зателефонували представники оператора державних лотерей «М.С.Л.» та привітали з перемогою, і Владислав, і Оксана повірили у своє щастя. 

На прямий ефір до студії «Лото-Забава» під час зйомок 964 тиражу Владислав, звичайно, приїхав зі своєю дружиною, яка супроводжувала його весь уїк-енд протягом VIP-програми «Два дні з життя мільйонера». Як сказали про себе самі Базановичі: «Ми – екстремали!», а отже, оператор державних лотерей «М.С.Л.» підготував для пари незабутні адреналінові вихідні. Емоційна напруга стартувала відразу з автотреку у передмісті Києва, де на спеціальних авто Владислав з Оксаною поринули в усі тонкощі екстремального керування автомобілем та дрифтингу в усій його красі. Завершальним акордом стали неймовірні перегони треком, вкритим льодом, на білосніжному лімузині! А далі вир подій охопив Базановичів, адже подружжя очікувала професійна фотосесія, де їм було запропоновано приміряти на себе образи мільйонерів та відчути смак дорогого життя.

Традиційно кульмінацією дводенної програми стала участь у зйомках прямого ефіру «Лото-Забава», під час якої ведучі Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк урочисто вручили переможцям символічний чек на 1 мільйон гривень. Скориставшись нагодою Владислав та Оксана передали вітання своїм двом донечкам – Златі та Єві-Марії, батькам, усім своїм близьким і рідним. А після завершення програми переможці разом з ведучими вирушили до столичного ресторану, де у затишній атмосфері та за смачними стравами гарно провели час, відпочили та зарядились енергією для нового адреналінового стрибка. 

Попереду новоспечених мільйонерів очікували уроки верхової їзди у чарівному засніженому лісові, де знаходиться кінний клуб. Опанувавши нескладні команди Владислав та Оксана чудово провели час на свіжому повітрі, сидячи у сідлах двох вишуканих гарних скакунів. Після прогулянки учасника «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» та його супутницю очікувало відвідування спа-салону та сеанс рекласуючого масажу з чайною церемонією наприкінці.

Два дні пролетіли, як кілька годин, полишивши після себе шлейф з солодким відтінком розкоші та вибуховим смаком адреналіну. Свій виграш Владислав сподівається витратити на вирішення квартирного питання, відкласти на навчання підростаючих доньок та нарешті подарувати собі та дружині відпочинок у Єгипті. Уже збираючись додому, переможець пообіцяв приїхати ще – наступного разу за джекпотом. Чоловік не планує полишати улюблене лотерейне дозвілля та продовжить грати далі. Бажаємо йому удачі та прихильності Фортуни!




Поділитись:
29 січня 2018
Ми у Viber!