0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Володар гри»: Старт нової серії та ТОП-виграші минулої

15 січня 2018 року на точки власної мережі розповсюдження державних лотерей «М.С.Л.» («ЛОТО маркети», фірмові кіоски, фірмові столи тощо) надійшла нова серія електронних миттєвих лотерей (ЕМЛ) «Володар гри». Разом з новою серією на гравців чекають нові призи, найбільший з яких сягає відмітки у 500 000 гривень.

Нагадаємо, «Володар гри» - одна з миттєвих лотерей сімейства «Швидкограй» компанії «М.С.Л.», яка неймовірно швидко заслужила широку популярність серед гравців. Її особливою ознакою є лотерейний квиток одразу з трьома різними іграми та той факт, що майже кожен другий  квиток є виграшним.

У минулій серії лотереї стати володарями великих грошових призів змогли чимало шанувальників цієї електронної миттєвої лотереї. І деякі з них  із задоволенням поділилися з нами своїми враженнями та планами того, як саме планують використати виграш.

Одним з найбільш оригінальних лотерейних щасливців виявився батько двох доньок на ім’я Ахмед з міста Оріхів, Запорізької області, який у липні 2017 року виграв 50 000 гривень. Свій виграшний квиток він придбав у «ЛОТО маркеті» 18 липня за адресою: вул. Гоголя, 11. Хоч розмір його грошового призу був трохи меншим за максимальний у півмільйона гривень, проте особливим Ахмеда Вікторовича зробили не гроші, а незвичайний намір, як саме їх витратити. Так, після довгих роздумів він разом з доньками прийняв рішення на виграні кошти організувати та провести спортивний турнір з мікс-файту та грепплінгу (сучасних видів єдиноборств), пропагуючи таким чином здоровий спосіб життя серед молоді.

Наступними героями, яким пощастило виграти 50 000 гривень, стало подружжя Ліфанових, які 7 листопада 2017 року придбали виграшний лотерейний квиток «Володаря гри» у столичному «ЛОТО маркеті», що знаходиться на  Харківському шосе, 152. Історія виграшу щасливців - пані Тетяни та пана Віктора – також є доволі цікавою. Напередодні того, як стати переможцями, подружжя було змушене витратити чималі кошти, які збирали на літній відпочинок на морі. Тільки-но вони змирилися з тим, що ще рік не матимуть змоги прогулятися  морським узбережжям, як у руках опинився квиток «Володаря гри» на 50 000 гривень. Прийшовши до тями, Тетяна та Віктор одразу запланували поїздку до Таїланду.

Уже більший виграш розміром у 100 000 гривень у «Володарі гри» пощастило виграти жителю міста Полтава. Саме там 9-го липня у кіоску, що розташований за адресою вул. Грушевського, 11, і був придбаний квиток.

Але справжньою родзинкою минулої серії та найбільшим кушем 2017 року в ЕМЛ «Володар гри» став виграш головного призу лотереї – 500 000 гривень. Відомо, що ця пам’ятна подія відбулася 27 вересня у місті Черкаси. Виграшний лотерейний квиток на півмільйона гривень був придбаний на фірмовому столі «М.С.Л.», що розташований за адресою: бульвар Шевченка, 345. Сам переможець зажадав залишитися поза увагою журналістів та громадськості, проте ми ще раз прагнемо привітати щасливчика з виграшем. Нагадуємо, що нові грошові призи ЕМЛ «Володар гри», серед яких найбільший – 500 000 гривень - уже чекають на своїх щасливців на точках продажу оператора державних лотерей «М.С.Л.». При цьому вартість одного лотерейного квитка – 50 гривень.


Поділитись:
18 січня 2018
Ми у Viber!