0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Виграно головні призи - автомобіль, 300 тисяч та 2 мільйони

Розіграш чергового тиражу всеукраїнської лотереї «Лото-Забава» під номером 962 ознаменувався серією чималих виграшів як за їх розміром, так і за кількістю. Головною подією недільного тиражу стало народження одразу двох мільйонерів, детальну інформацію про яких ми висвітлили тут. Разом із тим лотерейним шанувальникам пощастило виграти новенький автомобіль у студії, а також вхопити головний приз нового конкурсу «Парочка».

Цього тижня, стати власником іномарки JAC S2 вартістю 400 000 пощастило гравцеві встудії. Їй випала удача сидіти у призовому секторі. Головний приз конкурсу «Полювання за грошима» підкорився Людмилі Володимирівні Бойко з міста Київ, яка приїхала замість своєї доньки Марини. Коли прийшла її черга називати бажану літеру, пані Людмила згадала про прохання свого зятя відкрити конверт з літерою «С» - сім’я. Саме там і сховалася цього тижня бажана іномарка.

Ще один головний приз, але вже у конкурсі «Парочка», підкорився гравцеві із Закарпатської області, який став власником грошового призу у 300 000 гривень. Наразі відомо, що виграшний лотерейний білет № 0166969 було придбано у місті Мукачево у «ЛОТО маркеті», що розташований на площі Миру, 3. Нагадаємо, для участі у конкурсі необхідно при купівлі білета «Лото-Забава» замовити додаткову ігрову комбінацію «Парочка», яка коштує 5 гривень та друкується на вашому білеті. Чим більше Парочок замовлено, тим більше шансів на виграш! У цілому, можна придбати від однієї до п’яти Парочок на один білет.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає всіх переможців та нагадує, що для оформлення своїх виграшів необхідно звертатися до найближчих представництв компанії.

Поділитись:
15 січня 2018
Ми у Viber!