0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Товстий гаманець»: історія виграшу 50 тисяч гривень

На початку січня 2018 року, стало відомо про виграш одного з головних призів ЕМЛ (електронної миттєвої лотереї) «Товстий гаманець» розміром 50 000 гривень. Раді повідомити, що приз уже знайшов свого власника, і ми із задоволенням розповімо його історію виграшу.

Нагадаємо, що пам’ятна подія трапилася одразу після святкування Різдва, а саме 8 січня 2018 року. У цей день виграшний лотерейний квиток придбали у магазині «Спортліга», що розташований у місті Коростень за адресою: вул. Табукашвілі, 27-В. Щасливим лотерейним гравцем виявилася жінка на ім’я Ірина.

Цікавим є той факт, що за словами самої щасливиці, у лотерею вона грає вкрай рідко. Буває, що за рік може зіграти в миттєві лотереї усього 3-4 рази! І навіть при такій «частоті» гри, Фортуна їй посміхнулась.

Більше того, зрозумівши, що Ірині щойно пощастило на 50 000 гривень, вона не відчула того здивування, яке притаманне гравцям у подібних ситуаціях. З її слів, було відчуття, що «так і має бути», тож і подив був відсутній, хоч її рідні та близькі, дізнавшись про таку вдачу, були вкрай шоковані та по-справжньому раді за переможницю.

До речі, саме рідним та близьким пані Ірина й планує роздати свій виграш.

Ця історія доводить, що для виграшу достатньо виконати всього-на-всього одну умову – купувати лотерейні квитки. Одні лише мрії про багатство не зможуть гарантувати виграш, на відміну від вчасно придбаної лотереї від «М.С.Л.».

Вартість квитків миттєвої лотереї «Товстий гаманець» становить 5, 10 та 20 гривень, при цьому максимальні призи лотереї - 50 тисяч, 100 тисяч та 200 тисяч гривень відповідно.

Нагадаємо, що електронні миттєві лотереї (ЕМЛ) у 2017 році потрапили до топ-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування і визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи за останні два роки.

Цей вид лотерей був вперше розроблений та запущений в Україні саме оператором «М.С.Л.».

ЕМЛ - лотереї, які друкуються прямо на очах у гравців за допомогою терміналу на точці продажу, який у свою чергу підключений до Центральної системи. Це дозволяє виключити можливість шахрайства, адже кожний продаж лотерейного квитка та кожен виграш контролюється Державною казначейською службою України у режимі 24/7.


Поділитись:
12 січня 2018
Ми у Viber!