0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Володар гри»: Виграно 100 000 гривень у Кривому Розі

6 січня 2018 року, напередодні Різдва, один з головних призів електронної миттєвої лотереї (ЕМЛ) «Володар гри» розміром 100 000 гривень був виграний жителем міста Кривий Ріг. Пощастило Віталію Васильовичу, який придбав лотерейний квиток на фірмовому острівку, що розмістився у будівельно-господарському супермаркеті «33 квадратних метри» на вулиці Колачевського, 81/1.

Як стало відомо, Віталій Васильович є шанувальником лотерейних ігор із чималим стажем у 30 років. За цей час він встиг випробувати всі можливі лотереї «М.С.Л.», періодично виграючи порівняно невеликі грошові призи. Приз у сто тисяч гривень йому випадає вперше, проте зупинятися на ньому той не планує, адже головна мета  - виграти у лотерею мільйон.

Зрозумівши, що тримає у руках виграшний лотерейний квиток, пан Віталій був по-справжньому шокований. Він дуже довго провіряв свій щасливий папірець знову і знову, доки не впевнився на всі 100 % у тому, що удача посміхнулася саме йому.

Більшої пікантності ситуації додає той факт, що зі слів переможця,  під час святкування Нового Року той загадав собі у якості подарунка під ялинку – виграш у лотерею. Саме тому, тримаючи у руках квиток на 100 000, переможцеві було так складно усвідомити  факт свого виграшу, адже бажання здійснилось!

Свій грошовий приз щасливець планує витратити на ремонт оселі та вирішення інших нагальних потреб.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає пана Віталія з виграшем та зичить йому майбутніх приємних лотерейних сюрпризів та здійснення мрії – виграти мільйон.

Нагадаємо, що попередні 100 000 гривень у ЕМЛ «Володар гри» пощастило виграти 9 липня 2017 року жителю міста Полтава. Тоді виграшний лотерейний квиток був придбаний у кіоску, що розташований за адресою вул. Грушевського, 11.

«Володар гри» - одна з електронних миттєвих лотерей у сімействі «Швидкограй» компанії «М.С.Л.», яка неймовірно швидко заслужила широку популярність серед гравців. Її особливою ознакою є лотерейний квиток одразу з трьома різними іграми. Вартість квитка 50 гривень, а майже кожен другий квиток - виграшний!

Поділитись:
10 січня 2018
Ми у Viber!