0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Виграно перший автомобіль 2018 року

7 січня, на Різдво, у лотереї «Лото-Забава» був виграний перший автомобіль 2018 року у конкурсі «Полювання за грошима». Красень JACS2, грошовий еквівалент якого складає 400 тис. гривень, дістався мешканцю села Крушинівка Хмельницької області – Віктору Кубко, справжньому ветерану лотереї. Пан Кубко грає у «Лото-Забава» з перших тиражів, проте у студії під час розіграшу 961 тиражу опинився вперше. Потрапивши до призового сектора, Віктор Михайлович назвав літеру «Г» - на честь дружини – Галини, і ця буква принесла йому головний приз конкурсу.

Не обійшлось без переможців й під час конкурсу «Парочка». Цього разу солодкі 300 тис. гривень виграв гравець з Києва, який придбав свій білет у кіоску ТОВ «ДЛУ», що знаходиться на проспекті Оболонському, 15. Нагадаємо, для участі у конкурсі необхідно при купівлі білета «Лото-Забава» замовити додаткову ігрову комбінацію «Парочка», яка коштує 5 гривень та друкується на вашому білеті. Чим більше «Парочок» замовлено, тим більше шансів на виграш! У цілому, можна придбати від однієї до п’яти «Парочок» на один білет.

Головним переможцем «Великої гри» став щасливчик, який придбав свій переможний білет №0291564 через Інтернет та виграв 200 тис. гривень. З того часу, як на офіційному сайті «М.С.Л.» стартувала зручна функція купівлі білетів онлайн, у «Лото-Забава» з’явилось чимало онлайн-переможців, серед яких й мільйонери. Один з них – Анатолій Юрченко, який виграв 1 мільйон гривень 23 жовтня 2016 року, і став почесним учасником закритого елітного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців тиражу та запрошує їх до найближчих офіційних представництв компанії для оформлення виграшів.




Поділитись:
9 січня 2018
Ми у Viber!