0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Акційні півмільйона гривень виграні у Києві

Під час розіграшу 960 тиражу від 31 грудня 2017 року було виграно третій приз Новорічної акції, що проходить під девізом «Даруйте казку собі та близьким». Третій акційний щасливчик придбав свій білет з виграшною додатковою акційною комбінацією 85023086 у кіоску ТОВ «ДЛУ» за адресою: м.Київ, проспект Оболонський, 26-А.  

У рамках Новорічної акції «Лото-Забава» дарує гравцям додаткові 3 000 000 гривень, що розігруються щонеділі протягом п’яти святкових тиражів. Три призи вже знайшли своїх переможців, а тому у всіх шанувальників «Лото-Забава» залишається лише дві спроби виграти у Новорічній акції. Варто поквапитись! Наступної неділі, на Різдво, 7 січня буде розіграний четвертий приз акції - 800 000 гривень, а 14 січня на «старий» Новий рік визначиться щасливчик, який гарантовано стане мільйонером та зможе скористатися усіма перевагами членства у закритому «Клубі мільйонерів «М.С.Л.».

До речі, у прямому ефірі телерозіграшу було продемонстровано відеосюжет, присвячений одному з учасників «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» - Анатолію Юрченку. В історію «Лото-Забава» пан Юрченко увійшов, як перший онлайн-мільйонер, який виграв свій заповітний 1 млн гривень 23 жовтня 2016 року, придбавши лотерейний білет через Інтернет.  

Нагадаємо, для участі в Новорічній акції необхідно купити три білети або більше, однією покупкою, з двома «Парочками» на кожному. На кожному акційному білеті буде надрукована додаткова акційна комбінація, яку потрібно надіслати на короткий номер 330. Після цього номер телефону гравця потрапить до бази претендентів на перемогу в акційному розіграші. Кожну комбінацію необхідно надсилати окремим смс-повідомленням. Чим більше комбінацій – тим більше шансів на виграш!




Поділитись:
2 січня 2018
Ми у Viber!