0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Убивство у нелегальному гральному закладі

У зв’язку з появою у ЗМІ інформації про те, що у м.Миколаїв увечері 1 січня 2018 року у приміщенні під вивіскою «ЛОТО маркет» було вбито людину, повідомляємо наступне.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» не має жодного відношення до вказаного закладу, який маскувався під бренд «ЛОТО маркет». Лотереї компанії «М.С.Л.» у ньому не розповсюджувалися. Які саме послуги надавалися у зазначеному закладі - невідомо.

Крім того, станом на 2 січня 2018 року в жодному з миколаївських «ЛОТО маркетів», що належать «М.С.Л.», подібного інциденту зафіксовано не було. 

З повідомлень у ЗМІ відомо, що до приміщення зайшли троє невідомих. Перебуваючи в кімнаті для персоналу, адміністратор почула, що між чоловіками виник словесний конфлікт вже в ігровому залі. Через деякий час жінка вийшла в хол, де побачила закривавлену людину. Викликавши «швидку», вона спробувала надати потерпілому медичну допомогу, але від отриманих травм чоловік помер на місці. На місці злочину працювала слідчо-оперативна група, обставини інциденту з'ясовуються.

Компанія «М.С.Л.» висловлює співчуття рідним та близьким загиблого з приводу цієї трагедії та звертає увагу на те, що це вже не перший випадок, коли зловмисники, використовуючи бренд «ЛОТО маркет», здійснюють незаконну діяльність, у тому числі - проводять заборонені азартні ігри. Лотерейний оператор нагадує, що будь-які азартні ігри в Україні є незаконними, тому всі учасники таких правопорушень переслідуються згідно чинного законодавства. Поява подібних закладів дискредитує широко відому на лотерейному ринку торгову марку «ЛОТО маркет» й оператор упевнений, що правоохоронні органи нададуть події відповідну правову оцінку.

Також компанія «М.С.Л.» звертається до представників ЗМІ з проханням не розповсюджувати неперевірену інформацію, що вводить в оману громадськість та шкодить репутації лотерейного оператора.

З актуальною інформацією про пункти розповсюдження лотерей «М.С.Л.» можна ознайомитися у вільному доступі на сайті компанії за посиланням: http://msl.ua/uk/default/buy. У разі підозри щодо статусу того чи іншого пункту розповсюдження громадяни завжди можуть звернутись до місцевих органів правопорядку та повідомити про зловживання за номером гарячої лінії оператора державних лотерей «М.С.Л.»: 0(800) 21-00-65.

Закликаємо всіх бути пильними та грати відповідально.


Поділитись:
2 січня 2018
Ми у Viber!