0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Зустрічайте нову ЕМЛ «Веселик»!

Усіма улюблена родина «Швидкограй» відтепер поповнилась новою електронною миттєвою лотереєю – «Веселик», яка успішно дебютувала на усіх лотерейних терміналах «М.С.Л.» наприкінці минулого тижня.
 

Ціна квитка нової ЕМЛ «Веселик» складає 20 гривень, а максимальний приз – 50 000 гривень.

Механіка гри у «Веселик» схожа з лотереями бінго, проте на відміну від своїх старших сестер, для того, щоб виграти в ЕМЛ «Веселик», не треба чекати чергового розіграшу. Кожен може за мить розбагатіти на 50 000 гривень! 

Правила гри досить прості. На лотерейному квитку розташовано одразу два ігрових поля - дві «Гри». Кожна «Гра» складається з ігрового поля розміром 4х4, в якому розміщені 15 чисел у діапазоні від 01 до 40 включно і один пільговий символ «:)» (він же – «Веселик»), що замінює будь-який номер. Пільговий символ розміщується на ігровому полі випадковим чином. Завдання гравця: знайти виграшні номери у себе в «Іграх» і з'ясувати, чи утворюють вони виграшну комбінації: у вертикалях, горизонталях, по діагоналі тощо. Найбільші виграші отримає той щасливчик, у якого співпали усі символи в одній «Грі», тобто виграшні числа утворили квадрат з 16 чисел. До речі, виграшними можуть бути як одна, так і обидві «Гри» на квитку!


Поділитись:
27 грудня 2017
Ми у Viber!