0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» попереджає про Інтернет-шахраїв

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» наголошує на збільшенні випадків проведення невідомих ігор на гроші у мережі Інтернет на сайтах, які оформлені під ресурси або лотереї «М.С.Л.».

Для запобігання прикрих непорозумінь, компанія нагадує, що державні лотереї, випуск та проведення яких здійснює «М.С.Л.» у мережі Інтернет, доступні гравцям лише на офіційному сайті igra.msl.ua.

Також наголошуємо на тому, що будь-які азартні ігри в Україні є незаконними, тому всі учасники таких правопорушень переслідуються згідно чинного законодавства. Окрім того, що держава не отримує податки з таких угод, гравці ніколи не можуть бути впевненими у чесності таких ігор та не мають жодних гарантій, що виграші будуть виплачені.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» звертається до органів правопорядку та кіберполіції України задля припинення цього беззаконня, жертвами якого можуть стати сотні тисяч пересічних українців, у тому числі – неповнолітніх та страждаючих на лудоманію, оскільки державний контроль над цією сферою повністю відсутній.

У разі підозри щодо статусу того чи іншого ресурсу, сумлінні та уважні громадяни можуть звертатись до місцевих органів правопорядку та повідомляти про зловживання за номером гарячої лінії оператора державних лотерей «М.С.Л.»: 0(800) 21-00-65.

Компанія «М.С.Л.» дякує всім небайдужим за допомогу в цій нелегкій справі - боротьбі з нелегальним гральним бізнесом.


Поділитись:
22 грудня 2017
Ми у Viber!