0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: у Ковелі виграно 1 000 000 гривень!

У гравців лотереї «Лото-Забава» з’явились усі шанси округлити лічильник мільйонерів до ювілейного числа 20 ще у цьому році! Під час розіграшу 958-го тиражу, який відбувся 17 грудня, лічильник мільйонерів «Лото-Забава» зафіксував вже дев’ятнадцятого  мільйонера 2017 року та 278-го за всю історію лотереї.

Щасливий білет № 0159354 був придбаний у Ковелі на фірмовому столі «М.С.Л.» , розміщеному у супермаркеті «Наш край», що знаходиться за адресою: вул. Грушевського, 10. Улюблена багатьма українцями лотерея «Лото-Забава» у черговий раз підтвердила своє звання «Фабрики мільйонерів» та вкотре перевершила свій власний рекорд з кількості лотерейних мільйонерів. Нагадаємо, що 9 жовтня 2016 року рекорд з кількості мільйонерів серед українських лотерей було урочисто зафіксовано Національним реєстром рекордів України.   

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує переможця тиражу приєднатися до закритого елітного «Клубу мільйонерів «М.С.Л.». Усі учасники Клубу отримують подарункову ексклюзивну програму «Два дні з життя мільйонера» - святковий уїк-енд у столиці, розрахований на двох осіб: переможця та його супутницю або супутника. Під час двох вихідних у Києві новоспеченим мільйонерам, відповідно до розробленої винятково для них програми, пропонується поринути у світ багатійських розваг та солодкого життя.

Компанія «М.СЛ.» вітає переможця з м.Ковель та запрошує у найближче офіційне представництво для оформлення виграшу. 


Поділитись:
18 грудня 2017
Ми у Viber!