0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» у новому виданні «Національний Реєстр Рекордів України»

14 грудня 2017 року у Києві на НСК «Олімпійський» відбулась презентація нового видання Книги  Рекордів «Національний Реєстр Рекордів України–2018», на якій були присутні рекордсмени НРР та Книги Рекордів Гіннеса.

206 705 українців стали героями цього своєрідного альманаху. А впродовж свята було встановлено  ще кілька нових рекордів. Саму презентацію нового видання відкривала знаменита Ірина ГАЛАЙ - перша українка, яка здійснила сходження на Еверест і підняла на найвищу вершину світу прапор  Національного Реєстру Рекордів (НРР). Також були присутні рекордсмени, які визнані НРР  унікальними за своїми природними даними: володарі найдовших ніг і натурального волосся, найоб’ємніших грудей та найдовших вусів тощо.

Окремою категорією були представлені маленькі герої: наймолодші в Україні тенісист, гонщик,  художниця, піаніст, стант-райдер, кайтсерфер, а також – найповажнішого віку рекордсмени:  найстаріші скелелаз, директор музею, водій автомобіля, екіпаж ралійної команди, жінка-марафонець та багато інших. 

Загалом у заході взяли участь кілька сотень людей, серед яких був й український богатир Василь Вірастюк. До речі, його імені досі немає в Книзі Рекордів. А от ім’я «М.С.Л.» уже увійшло до історії НРР. Тому разом із чималим натовпом найдивовижніших людей України та світу на зустрічі був присутній представник найстарішого та найбільшого оператора державних лотерей - компанії «М.С.Л.» - якому організатори урочисто вручили новий примірник Книги Рекордів «Національний Реєстр Рекордів України – 2018».

Нагадаємо, що у жовтні 2016 року НРР України вперше офіційно зафіксував  той факт, що найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські державні лотереї з’явилась завдяки «Лото-Забава». А у серпні 2017 року рекордсменом у категорії «найбільший безперервний стаж роботи у лотерейній індустрії України» став наш колега Анатолій КОСАРИК. Саме він є хранителем  кращих традицій провідного українського оператора державних лотерей, зокрема – з питань збереження прозорості діяльності та системи контролю.

Крім того, у травні 2017 року на пікніку у київському Національному ботанічному саду ім. М.Гришка представники «М.С.Л.» узяли участь у встановленні нового рекорду - на найбільшу кількість рекордсменів НРР, які вперше зустрілися в одному місці.

Поділитись:
15 грудня 2017
Ми у Viber!