0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Льодограй»: «Шершні» зустрілися з «Галицькими Левами»

9-10 грудня на льодовій арені універсального навчально-тренувального центру «Льодограй», що є соціальним проектом оператора державних лотерей «М.С.Л.», у рамках чемпіонату України серед юніорів (Юніорська хокейна ліга) відбулися поєдинки між командами «Шершні» (м.Богуслав) і «Галицьки Леви» (м.Новояворівськ). 

У першому матчі господарі поля перемогли з рахунком 6:4 , а у другому із рахунком 3:7 гості «Льодограю» з Новояворівська змогли реабілітуватися після поразки.

За результатами проведених зустрічей підопічні компанії «М.С.Л.» з Богуслава наразі посідають третє місце у загальному заліку чемпіонату.

Коментуючи гру, головний тренер юніорської команди «Шершні» Вадим Кір’ян зазначив, що суперники показали швидкий та професійний хокей.  Обидві команди побачили свої помилки в обороні, тож тепер знають, над чим слід більш ретельно попрацювати. Особливої похвали тренера удостоївся капітан команди «Шершнів» - Олексій Черемнов, який у сумі двох матчів забив 6 голів.

Протягом двох днів трибуни «Льодограю» були заповнені вболівальниками, а для тих, хто не зміг бути присутнім на грі, відбувалась онлайн трансляція.  

Наступні матчі чемпіонату Юніорської хокейної ліги відбудуться найближчого уїк-енду в Білій Церкві.

Оператор державних лотерей «М.С.Л» бажає своїм підопічним удачі та успіхів у майбутніх матчах та з нетерпінням очікує на нові звістки про перемоги майбутніх українських чемпіонів.


Поділитись:
14 грудня 2017
Ми у Viber!