0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» та «Кубок відкритих сердець»

9 грудня 2017 року в столичному ТРЦ «Гулівер» оператор державних лотерей «М.С.Л.» уперше взяв  участь у щорічному благодійному турнірі з боулінгу, який уже вшосте організовує Всеукраїнська Благодійна організація «Даун Синдром». Розділяючи цінності компанії та її соціальну відповідальність, одразу дві команди співробітників представляли на турнірі лотерейного оператора.

За словами організаторів, головними завданнями даної події є зміна громадської думки про людей з синдромом Дауна в Україні та збір коштів, які будуть направлені на освітні програми Центру раннього розвитку для дітей з синдромом Дауна.

Цей Центр -  єдиний в Україні та не фінансується ні державою, ні місцевими бюджетами. Тут малюки від 0 до 8 років можуть отримувати консультації педагогів, логопедів, дефектологів, психологів, відвідувати майстер-класи та групові заняття, а також готуватися до школи та саду.

«Протягом шести років наша організація проводить турніри з боулінгу, пейнтболу, міні-футболу. Кожен з них - це не тільки свято для дітей, батьків і учасників. Це унікальна можливість знайти фінансування на забезпечення роботи програм Центру раннього розвитку для дітей з синдромом Дауна. Щороку до нас приєднуються нові компанії та організації. Саме завдяки таким турнірам наші діти можуть вчитися та розвиватися», - розповів Сергій Кур'янов, президент ВБО «Даун Синдром».

Цього року завдяки 19 командам, які взяли участь у турнірі з боулінгу, організаторам вдалося зібрати рекордну кількість грошей за всю історію цих змагань – 250 000 гривень.

Директор з маркетингу компанії «М.С.Л.» Павло Вайсеро підкреслив: «Мета даного заходу дуже проста - це допомога «сонячним» діткам. Це вже традиційний кубок. Ми вперше цього року долучилися і разом із підтримкою футбольного чемпіонату та чемпіонату з пейнтболу, боулінг став ще однією можливістю долучити людей, співробітників компанії та дітей до єдиного  пориву,  в якому дітки отримують фінансову допомогу, співробітники - можливість тімбілдінгу, а «М.С.Л.» підтверджує свій статус соціально відповідальної компанії, яка підтримує важливі для суспільства проекти».


Поділитись:
13 грудня 2017
Ми у Viber!