0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«КЛУБ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» привітав нового почесного учасника


Тираж №957, що відлунав 10 грудня 2017 року, розпочався з урочистого привітання нового учасника «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - Анатолія Павлюка з Івано-Франківської області, який виграв свій заповітний 1 000 000 гривень у акції «Відірвись по-дорослому», приуроченої до 18-річчя «Лото-Забава». Ця щаслива подія у житті Анатолія трапилась 12 листопада під час розіграшу №953-го тиражу, адже саме цього дня були оголошені результати фінального розіграшу святкової акції, де головним призом був 1 мільйон гривень. За 10-літній лотерейний стаж такий крупний виграш в Анатолія перший.

На прямий ефір до студії «Лото-Забава» пан Анатолій приїхав разом зі своєю сестрою – Інною, яка супроводжувала його весь уїк-енд протягом VIP-програми «Два дні з життя мільйонера», подарованої оператором державних лотерей «М.С.Л.». Відразу з другої платформи залізничного вокзалу, куди прибув потяг з Івано-Франківська, Анатолія та Інну захопив вир життя у стилі luxury. Граціозний 10-метровий білосніжний лімузин разом з гостями вирушив на зустріч позитивним емоціям і столичним розвагам. Насичена програма передбачала і відвідання аквапарку з екстремальними гірками, басейнами, джакузі та SPA-процедурами, й участь у професійній тематичній фотосесії, і дегустація делікатесів у столичних ресторанах, і проживання в готелі, збудованому за кошти лотерей. 

Кульмінацією дводенної програми, звичайно, стала участь у зйомках прямого ефіру «Лото-Забава», під час якої ведучі Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк урочисто вручили переможцям символічний чек на 1 мільйон гривень. Виявилось, що першою людиною, з якою Анатолій поділився радістю перемоги у лотереї, стала саме сестра Інна, яка до останнього не вірила в цю радісну новину. Для того, щоб остаточно позбавитись сумнівів, Інна навіть переглянула запис розіграшу тиражу та звірила номер виграшного білета з номером білета брата. І коли усі числа співпали, радості не було меж! Цікаво, що до цього щасливого моменту у житті брата Інна взагалі не вірила у лотереї та нерідко жартувала на цю тему. Виграний 1 мільйон гривень перевернув життя одразу двох родин, і відтепер Інна вирішила теж грати, випробовувати свою удачу та зірвати одного разу джекпот «Лото-Забава».

Передавши вітання дружині Марійці та донечці, які вболівали за нього біля телевізору, а також усім друзям і родичам, які не вірили у його лотерейний успіх, Анатолій зазначив, що головний секрет перемоги – це віра у неї, адже не можливо виграти не сподіваючись на виграш. Новоспечений багатій вже має плани на те, як розпорядитися своїм призом. Зокрема він мріє придбати квартиру для своєї доньки.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає Анатолія та його сім‘ю з виграшем 1 000 000 гривень і зичить їм добра та щастя.


Поділитись:
11 грудня 2017
Ми у Viber!