0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Історія першого переможця конкурсу «Парочка»

26 листопада під час розіграшу 955-го тиражу лотереї «Лото-Забава» стало відомо про виграш першого головного призу нового конкурсу під назвою «Парочка» у розмірі 300 000 гривень.

Тоді у прямому ефірі ведучі привітали переможця, який придбав виграшний білет №0249930 у місті Черкаси на фірмовому островку «М.С.Л.», що розташований у супермаркеті «Новус» за адресою: бульвар Шевченка, 399/1. Сьогодні ж ми можемо почути  історію виграшу з вуст самих переможців.

Зі слів пані Ніни та її чоловіка Станіслава – героїв 955 тиражу - грати у «Лото-Забава» вони почали дуже давно та кожного разу спостерігають за розіграшами з великим задоволенням. Про новий конкурс дізналися від розповсюджувача на точці продажу та вирішили обов’язково випробувати  у ньому свою удачу. Придбавши 4 білети по 25 гривень, подружжя із нетерпінням очікувало на новий розіграш, але за збігом обставин про свій виграш дізналися лише через кілька днів після прямого ефіру – знову ж таки, від розповсюджувача, яка перевіряла їх білети.

Першою реакцією була недовіра, потім здивування, а згодом і неймовірна радість. Адже їм пощастило на такий великий грошовий приз уперше в житті!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможців та зичить успіхів у майбутніх тиражах «Лото-Забава».

Нагадаємо, відтепер конкурс «Парочка» буде проводитись щонеділі у рамках телерозіграшу «Лото-Забава». Для участі в ньому необхідно при купівлі білета «Лото-Забава» замовити додаткову ігрову комбінацію «Парочка», яка коштує 5 гривень та друкується на лотерейному білеті. Чим більше «Парочок» замовлено, тим більше шансів на виграш! Загалом, на один білет можна придбати від однієї до п’яти додаткових ігрових комбінацій.

Під час конкурсу з окремого лототрону випадатиме 9 кульок з числами від 1 до 75. Саме з цих дев’яти номерів і буде складатися виграшна комбінація  конкурсу «Парочка». Детальніше з умовами можна ознайомитись на сайті: https://igra.msl.ua/lotozabava/uk/couple 

Поділитись:
6 грудня 2017
Ми у Viber!