0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Богуславські «Шершні» стали призерами чергової хокейної ліги

1-2 грудня в Кривому Розі пройшов 4 тур «Придніпровської хокейної ліги» серед хокеїстів 2007 року народження. У змаганнях приймали участь команди з таких міст, як: Київ, Дніпро, Харків і, звичайно, Богуслав, честь якого захищали вихованці УНТЦ «Льодограй» - команда «Шершні».

За результатами проведених зустрічей богуславська хокейна команда показала напружену та високоякісну гру, завдяки якій посіла третє місце у змаганнях у Кривому Розі та третє місце у загальному заліку.

За словами організаторів змагань та тренерів, головною метою ліги є підготовка дитячих команд 2007 року народження до майбутніх офіційних чемпіонатів.

Зазначається, що 4 тур «Придніпровської хокейної ліги» порадував вболівальників не тільки звичними іграми між командами, але й змаганнями з булітів. У цьому турі їх було дві серії й в обох команда «Шершні» приймала участь. У першій серії команда з міста Богуслав перемогла суперників з команди «Кривбас-2», а у другій грі поступилася команді «Дніпро».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає «Шершнів» з черговими високими здобутками й перемогами та зичить успіхів у майбутніх змаганнях!


Поділитись:
6 грудня 2017
Ми у Viber!