0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: У Києві народився 277-й лотерейний мільйонер

Улюблена багатьма українцями лотерея «Лото-Забава», що вже протягом 18 років дарує гравцям миті радості та сльози щастя, вкотре підтвердила своє звання «Фабрики мільйонерів». 3 грудня під час розіграшу 956-го тиражу був виграний 1 000 000 гривень!

Згідно статистики, цей щасливчик став вже 277-м улюбленцем Фортуни, який зірвав приз від 1 мільйона та більше, та вісімнадцятим мільйонером цього року. А до кінця 2017 року залишається рівно 4 тиражі, а значить у шанувальників «Лото-Забава» ще є чотири спроби долучитись до гурту мільйонерів та округлити лічильник мільйонерів-2017 до двадцяти осіб!  Наразі відомо, що виграшний білет №0030881 був придбаний у Києві. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» запрошує новоспеченого переможця приєднатися до закритого елітного «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» та взяти учать у нашій подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера».

Не обійшлось без гучної перемоги й під час конкурсу «Полювання за грошима». Вже два тиражі поспіль гравці виграють автомобілі! Цього разу головний приз конкурсу – стильний кросовер JAC S2 (грошовий еквівалент якого складає 400 000 гривень) дістався пані Марії з Сумської області. Телеглядачці вдалось пробитись у прямий ефір, і навіть не зважаючи на деякі технічні проблеми зі зв’язком, назвати доленосну літеру «О» та виграти красень-автомобіль!  

Нагадуємо, що у рамках телерозіграшу «Лото-Забава» продовжує впевнено набирати обертів новий постійний конкурс «Парочка». І хоча цього тиражу нікому не вдалось виграти солодкі 300 тисяч гривень на здійснення своїх не менш солодких мрій, не треба забувати й про інші грошові призи. Адже, щоб поповнити свої скарбнички на приємну суму грошей, потрібно, щоб числа у пірамідках збіглись з числами на кульках, що випали з лототрону. Виграшними є збіги вершин пірамід з одного числа, ліній з трьох чисел та кутів з п’яти чисел. Що потрібно для участі у новому конкурсі? Не забути замовити «Парочки» при купівлі білета «Лото-Забава»! Детальніше з умовами можна ознайомитись на сайті: https://igra.msl.ua/lotozabava/uk/couple

Хто ж став дебютним переможцем конкурсу «Парочка» від «Лото-Забава»? Ним виявився не один гравець, а подружжя шанувальників лото-дозвілля зі значним стажем у цьому хобі. Дізнатися їх історію перемоги ви зможете вже незабаром в окремому матеріалі на сайті. Стежте за нашими новинами!  

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає усіх переможців тиражу №956 та запрошує до офіційних представництв для оформлення виграшів!  



Поділитись:
4 грудня 2017
Ми у Viber!