0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Рік потому: історія першого онлайн-мільйонера «Лото-Забава»

Учасники «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» продовжують ділитися історіями того, як склалося їх життя після виграшу у лотереях «М.С.Л.» та чи здійснилися їх мрії. Цього разу нашим героєм став особливий переможець – перший у історії лотереї «Лото-Забава» онлайн-мільйонер - пан Анатолій Юрченко, який минулого року, а саме 23 жовтня у тиражі №898, виграв 1 мільйон гривень та став почесним членом елітного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.».

Рік тому разом зі своєю дружиною Оленою він завітав до столиці з міста Бориспіль для того, аби взяти участь у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» та відвідати студію улюбленої лотереї. Білосніжний лімузин, фешенебельні ресторани, професійна фотосесія, відвідини аквапарку та багато іншого – це ті подарунки, які переможець отримав від лотерейного оператора «М.С.Л.» окрім, звісно, самого виграшу.

Уже минув рік з моменту виграшу та пам’ятної поїздки до Києва, і зараз пан Юрченко із задоволенням розповідає, що виграш, у першу чергу, зміг забезпечити йому та його родині впевненість у завтрашньому дні. У Анатолія двоє дітей, четверо онуків - сім’я чималенька, і виграш став тією гарантією, завдяки якій пенсіонер може надавати підростаючому поколінню фінансову допомогу. Що він успішно й робить!

Здійснення другої мрії Юрченків ще тільки на етапі планування. Справа у тому, що подружжя давно мріє здійснити кругосвітню подорож та відвідати якомога більше цікавих країн, і виграш у «Лото-Забава» став саме тією рушійною силою, якої їм не вистачало. Адже тепер те, що вони раніше не могли собі дозволити, сьогодні стає доступним у новому статусі.

Ми щиро бажаємо нашому першому онлайн-мільйонеру «Лото-Забава» незабутніх подорожей та незліченну кількість позитивних емоцій від досягнень та успіхів дітей та онуків!


Поділитись:
4 грудня 2017
Ми у Viber!