0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Спортпрогноз»: Фартовий 777 тираж подарує чверть мільйона гривень

Наступного тижня у шанувальників найпопулярнішого у світі виду спорту з’явиться додаткова нагода поповнити свої скарбнички перед Новорічними святами на 250 000 гривень! Оператор державних лотерей «М.С.Л.» повідомляє, що на тираж з символічним порядковим номером 777 лотереї ТОТО «Спортпрогноз» встановлюється фіксований джекпот розміром у чверть мільйона гривень. 

Щоб виграти цю приємну суму грошей, потрібно правильно передбачити результати поєдинку «Шахтар» - «Манчестер Сіті», що відбудеться 6 грудня на арені «Металіст» у Харкові, а також ще 11 матчів програми, куди увійшли двобої у рамках Ліги Чемпіонів і Ліги Європи. Детальніше ознайомитись з переліком матчів тиражу №777 можна на офіційній сторінці сайту: https://msl.ua/uk/sportprognoz/777/result/  

Нагадаємо, що попередній карколомний джекпот розміром 400 тис. гривень у тиражі №771, приурочений до 30-ліття улюбленої лотереї «Спортпрогноз», розділили між собою двоє гравців з Одеси та Нової Одеси. Цей приз став одночасно й рекордним виграшем у «Спортпрогноз» у 2017 році. 

Відсвяткувавши свій 30 річний ювілей, «Спортпрогноз» залишається єдиною спортивною лотереєю, в якій розігрується джекпот, та, одночасно, лотереєю з найбільшою частотою зриву джекпоту в Україні. У поточному році вже виграно 26 джекпотів на загальну суму більше ніж 4 млн гривень. 

Шановні гравці, радимо стежити за новинами «Спортпрогноз» на сайті, адже компанія «М.С.Л.» залишає за собою право додатково збільшувати розміри джекпотів на спеціальні тиражі. Сюрпризи не закінчуються!


Поділитись:
1 грудня 2017
Ми у Viber!