0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Чергові перемоги вихованців «М.С.Л.»

25 листопада на території побудованого лотерейним оператором «М.С.Л.» Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй», що розташувався у Київській області в місті Богуслав, відбувся ІХ тур Відкритого чемпіонату Києва з хокею серед юнаків 2007 року народження.

У рамках цієї події на льодовій арені свої навички демонстрували команди «Шершні» (м.Богуслав) та «Патріот» (м.Вінниця). За результатами двох ігор, карколомну перемогу отримала команда господарів із рахунком 12:0 та 9:0.

Наразі у загальній турнірній таблиці підшефні лотерейного оператора «М.С.Л.» - команда «Шершні» - посідає перше місце, а команда «Патріот» розмістилася на сьомому місці.

Також 25 листопада на арені УНТЦ «Льодограй» відбувся ще один матч у рамках ІІ туру Відкритого чемпіонату Києва з хокею серед юнаків 2008 року народження. Зустрілися команди «Шершні» (м. Богуслав) і «Крижинка» (м. Київ), але цього разу з рахунком 5:6 перемогу вибороли гості зі столиці.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро дякує всім спортсменам за видовищні змагання та вітає команду «Шершні» із значними досягненнями.

Поділитись:
29 листопада 2017
Ми у Viber!