0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Як козаки» за скарбами полювали: в Одесі виграно 100 000 гривень!

20 листопада у електронній миттєвій лотереї «Як козаки» серії «за скарбами полювали» виграли грошовий приз розміром у 100 000 гривень. На даний момент відомо, що виграшний квиток було придбано у місті Одеса, а саме у «ЛОТО маркеті», розташованому за адресою: вул. Космонавтів, 32. Сам переможець наразі ще не звернувся до представництва лотерейного оператора для оформлення виграшу.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає щасливчика та з нетерпінням очікує на його появу.

ЕМЛ «Як козаки» належить до сімейства «Швидкограй» та одразу після свого запуску заслужила популярність серед українських гравців. На кожному білеті є три логічно поєднані між собою гри, де спочатку гравець за допомогою карти «шукає скриню із скарбом», потім «підбирає до нього ключа», і пізніше насолоджується своїми здобутками. Разом із тим на кожного гравця очікує додаткова гра, в якій також можна виграти приємний грошовий приз. При цьому сума виграшу вказується одразу на виграшному лотерейному квитку.

Нагадаємо, нещодавно, а саме 3 жовтня 2017 року, у «Як козаки» був виграний приз розміром 500 000 гривень. Власником виграшного лотерейного квитка тоді став гравець, що завітав до столичного «ЛОТО маркету», розміщеному на Харківському шосе, 144, та зіграв у цю електронну миттєву лотерею на 50 гривень.

Поділитись:
23 листопада 2017
Ми у Viber!