0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Підопічні «М.С.Л.» перемогли у турі Всеукраїнських змагань U-12

18-19 листопада на території Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй», який, дотримуючись політики соціальної відповідальності, побудував оператор державних лотерей «М.С.Л.» у м. Богуслав (Київська область), відбулися матчі в рамках Всеукраїнських змагань з хокею з шайбою U-12.

За першість у 4 турі категорії «Б» змагались дві команди: «Крижинка» (Київ) та «Шершні» (Богуслав).

Після двох днів напружених поєдинків перемогу вибороли підопічні «М.С.Л.» - команда «Шершні». Результат зустрічі першого дня склав 4:1 на користь господарів поля, а наступного дня «Шершні» закріпили свою перемогу рахунком 3:0.

Таким чином у загальному заліку на даний момент богуславські хокеїсти посідають третє місце, а «Крижинка» - п’яте.

Олександр Матвійчук, головний тренер команди «Шершні», зазначив, що його команда тренується всього три роки, і вже впевнено заявила про себе на чемпіонаті такого високого рівня. За його словами, головне - не розслаблятися і робити все можливе для перемоги.

Зазначимо, що Всеукраїнські змагання U-12 відбуваються на території УНТЦ «Льодограй» вже вдруге, адже наразі саме ця льодова арена є однією з найкращих у всій країні для проведення тренувань, зборів та змагань різного рівня.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає команду «Шершні» з черговою перемогою та зичить успіхів у майбутніх змаганнях!

Поділитись:
22 листопада 2017
Ми у Viber!