0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Новий конкурс та новий шанс розбагатіти в одну мить!

Улюблена лотерея «Лото-Забава» продовжує дивувати своїх гравців приємними сюрпризами та подарунками, і це стало доброю традицією протягом довгих 18 років. Не встиг відлунати святковий розіграш «Відірвись по-дорослому», де гравцям пропонувались призи на загальну суму 2 млн гривень, як слідом йде анонс нового конкурсу!  

У прямому ефірі 954-го тиражу від 19 листопада ведучі «Лото-Забава» Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк анонсували старт нового постійного конкурсу «Парочка». Солодка медова «Парочка» надає шанс виграти 300 000 гривень на здійснення вашої мрії! Озброївшись величезним макетом оновленого білета «Лото-Забава», ведучі продемонстрували зовнішній вигляд «парочок», кожна з яких складається з двох пірамід, та пояснили умови конкурсу. Одна «Парочка», куплена за 5 гривень, надає одразу два шанси зірвати головний приз конкурсу! Вже наступної неділі, 26 листопада, у прямому ефірі визначаться перші щасливчики конкурсу «Парочка», а оновлені білети на новий тираж можна придбати на точках продажів вже зараз.  

Наступний розіграш «Лото-Забава» №955 стане знаковим у всіх сенсах. По-перше, це ювілейний тираж сам по собі. По-друге, саме цього дня з’являться перші переможці конкурсу «Парочка». І нарешті, по-третє, у цей день безпрограшне колесо «Щасливого номера» подарує свій фінальний приз!

Проте, не будемо забігати вперед та повернемось до щасливчиків 954-го тиражу. Один з головних призів «Великої гри» цього разу дістався гравцю з Харкова. Переможний білет №0331541 придбали у харківському «ЛОТО маркеті» за адресою: вул. Академіка Павлова, 160. Закресливши три горизонталі з двома пільговими підковками в одному ігровому полі, щасливчик виграв 200 000 гривень.  

Ще одним героєм розіграшу став Василь Губчак із села Топорівка (Чернівецька обл.), який приїхав крутити колесо «Щасливого номера» 19 листопада. Пан Василь зізнався, що потрапити до студії  «Лото-Забава» була його давня мрія і ось, нарешті, вона втілилась. Опинившись поруч з улюбленими ведучими, Василь Євгенович передав вітання своїй великій родині, друзям і колегам з роботи та розкрутив колесо на 25 000 гривень!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців тиражу №954 від 19 листопада та запрошує до найближчих офіційних представництв для оформлення призів. 

Поділитись:
20 листопада 2017
Ми у Viber!