0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» вимагає у правоохоронців захисту для своїх співробітників

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» повідомляє, що у соціальних мережах ширяться погрози на адресу рядових працівників компанії від так званих активістів. Радикально налаштовані молодики погрожують звичайним громадянам фізичною розправою.

Компанія «М.С.Л.» звертається до правоохоронних органів з вимогою терміново відреагувати на такі заклики та не допустити того, щоб під час замовних акцій з дискредитації компанії постраждали пересічні українці.

У черговий раз нагадуємо, що під прикриттям патріотичних гасел продовжується широкомасштабна замовна кампанія, спрямована на підрив репутації найстарішого лотерейного оператора України. Замовники дискредитаційної кампанії почали залучати «тітушок» для організації погромів об’єктів компанії.

Минулого тижня керівництво «М.С.Л.» уже зверталося до міністра внутрішніх справ України з заявою про вчинення кримінального правопорушення з приводу спланованих погромів офісів «М.С.Л.» по всій країні.

Цього разу компанія сподівається, що правоохоронні органи швидко відреагують на дану ситуацію та забезпечать дотримання законів України.


Поділитись:
17 листопада 2017
Ми у Viber!