0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Льодограй»: призові місця знов підкорилися Богуславським фігуристам






11-12 листопада 2017 року у Полтаві вперше відбулися дводенні змагання в рамках Всеукраїнського чемпіонату з фігурного катання «POLTAVA CUP autumn-2017». Свої навички володіння ковзанами продемонстрували 180 учасників з понад 20 міст України: Київ, Богуслав, Дніпро, Харків, Полтава, Кременчук, Суми, Рівне, Кропивницький тощо.

Честь представляти місто Богуслав на змаганнях випала шістьом вихованцям Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй», який був збудований оператором державних лотерей «М.С.Л.» у 2014 році.

Завдяки своїм талантам та самовідданій роботі під наглядом професійної команди тренерів, яку очолює Олена Амосова, четверо з дітлахів посіли заслужені призові місця.

Серед них:

•  1 місце Софія Сліпченко - категорія «Новачок +», 2010 р.н.

•  1 місце Антон Іващенко - категорія «Новачки хлопці», 2010 р.н.

•  1 місце Юлія Коваленко - категорія «Новачки дівчата», 2010 р.н.

•  2 місце Влад Владимиров - категорія «Новачки хлопці», 2010 р.н.

Варто зазначити, що окрім технічної підготовки, судді оцінювали артистичні елементи виступу фігуристів,  хореографію, композицію та перехід між елементами. Тож змагання були максимально наближеними до рівня, який очікує на юних спортсменів у професійному спортивному майбутньому.

Усіх призерів нагородили медалями, почесними грамотами та цінними подарунками.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає призерів із заслуженими нагородами та зичить успіхів, сил та наснаги у майбутніх змаганнях!

Поділитись:
16 листопада 2017
Ми у Viber!