0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Володар гри»: 50 тисяч на незабутній Таїланд

7 листопада 2017 року стало відомо про виграш у 50 000 гривень в електронну миттєву лотерею «Володар гри». Донедавна про переможця було відомо небагато. А саме: у якому місті та на якій точці продажу був придбаний квиток на півсотні тисяч гривень. Нагадаємо, це сталося у столичному «ЛОТО маркеті», що знаходиться за адресою: вулиця Харківське шосе, 152. І зовсім нещодавно оператор державних лотерей «М.С.Л.» отримав можливість дізнатися повну історію.

Як стало відомо, виграш дістався подружжю Ліфанових – пані Тетяні та пану Віктору, що мешкають у Київській області. Подружжя досі не може прийти до тями після новини про виграш, адже це перший раз, коли їм щастить у лотерею на дійсно великий грошовий приз. Хоч за їх словами раніше їм вже траплялось вигравати 500 та навіть 1000 гривень у інших лотереях, що проводить компанія «М.С.Л.», проте 50 тисяч – це для них щось неймовірне та дуже приємне.

Зі слів пані Тетяни, за останні три чи чотири роки гри у лотереї, найчастіше купувати випадало  «Лото-Забаву», але саме в той день – 7 листопада – піддавшись спонтанному рішенню, у руках опинився квиток «Володаря гри». І він став виграшним.

«Спершу здалося, що виграли 5 000 гривень і зраділи, - каже переможниця. – А вже через кілька секунд, придивившись уважніше, стало зрозуміло, що виграли цілих 50 000! Це просто неймовірно – досі не можемо у це повірити. Ми вже вигравали раніше у лотереях порівняно великі суми, тож навіть не сумніваємось, що обов’язково отримаємо ці кошти. Ми вже знаємо як це все відбувається. А тепер ми виграли аж 50 тисяч!

Ми вже навіть знаємо із чоловіком як саме їх витратимо! Справа у тому, що нещодавно ми були змушені використати чималу кількість грошей, які збирали для відпочинкуна морі влітку. Тож ми лишились без омріяної відпустки. А тепер цих грошей нам вистачить на незабутню подорож десь, наприклад, у Таїланді, а може ще деінде».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможців та зичить їм по-справжньому незабутньої та приємної подорожі.

Нагадаємо, що ЕМЛ «Володар гри» належить до великого сімейства «Швидкограй». Лотерея заслужила широку популярність серед гравців завдяки своїм особливостям: майже кожен другий квиток - виграшний! У квитку розміщено три різні гри, а значить, у гравця є цілих три спроби миттєво виграти бажаний приз, не відходячи від терміналу. Сума головного призу ЕМЛ «Володар гри» складає 500 000 гривень.

Поділитись:
15 листопада 2017
Ми у Viber!