0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Льодограй»: святкування третьої річниці та членство у НОК

11 листопада 2017 року в Універсальному навчально-тренувальному центрі «Льодограй», який у 2014 році побудував оператор державних лотерей «М.С.Л.» у місті Богуслав (Київська область), відбулося відразу дві події, одна з яких відіграє історичну роль і для самого центру,  і для майбутнього всього українського спорту.

Під час урочистої частини святкування третьої річниці відкриття УНТЦ «Льодограй» стало відомо, що керівництво та колектив тренерів навчального центру, які протягом усіх трьох років займалися активним розвитком зимових видів спорту в місті Богуслав, увійшли до складу Національного олімпійського комітету України (НОК) Київської області. Завдяки цьому представники центру будуть приймати участь у розвитку спорту в Київській області на значно вищому рівні.

Так, новими членами НОК стали: директор УНТЦ «Льодограй» Ігор Штефан, головний тренер школи фігурного катання Олена Амосова та тренери з фігурного катання Андрій Савченко та Олександр Амосов.

Ця подія стала черговим визнанням результатів, яких вдалося досягнути тренерам, спортсменам та адміністрації палацу зимових видів спорту всього за три роки за підтримки оператора державних лотерей «М.С.Л.».

Зокрема  під час урочистої події у Богуславі  Павло Вайсеро – директор з маркетингу «М.С.Л.» зазначив: «Стратегія інвестицій в інфраструктуру показує свої результати: з моменту відкриття «Льодограю» були створені нові робочі місця, спортивні школи з фігурного катання та хокею, йде активна співпраця з українськими та міжнародними організаціями, на території самого льодового палацу створюються власні турніри та чемпіонати, а спортсмени займають все більше призових місць. Але крім досягнень керівництва та тренерів, я особливо хочу відмітити спортсменів, які кожного дня демонструють надзвичайну витримку та прагнення до нових перемог. Дякую їм за це!».

Після промови пан Вайсеро вручив двадцятці найкращих спортсменів школи хокею та фігурного катання УНТЦ «Льодограй» подарунки від компанії «М.С.Л.» та побажав малечі успіхів у майбутніх змаганнях.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.», який після зведення льодового палацу в місті Богуслав узяв на себе зобов'язання з його фінансової підтримки протягом 10 років, впевнений, що настільки швидке визнання успіхів центру Національним олімпійським комітетом України є відмінним прикладом співпраці держави та лотерей, а також наочним прикладом того, що лотереї можуть успішно сприяти розвитку спорту в нашій державі.

Поділитись:
14 листопада 2017
Ми у Viber!