0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Уперше Всеукраїнські змагання U-12 на арені «Льодограй»

4 та 5 листопада 2017 року на території Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй», який у 2014 році побудував оператор державних лотерей «М.С.Л.» у місті Богуслав (Київська область), вперше відбулися матчі у рамках Всеукраїнських змагань U-12 з хокею з шайбою серед юнаків 2006 року народження.

На льодовій арені зустрілися команди «Дніпро» з міста Херсон та «Шершні» з міста Богуслав.

За результатами двох днів напруженої боротьби, перемогу отримала команда з Херсона – «Дніпро». У перший день рахунок склав 5:4 на користь гостей. Наступного ж дня, спортсмени з Херсона переграли хазяїв поля із рахунком 9:3. У загальному заліку команда  «Дніпро» посіла друге місце, а команда «Шершні» п’яте.

Суддівством матчів займалась команда рефері на чолі з Олександром Батезатовим - суддею національної категорії, головою суддівської Колегії України.

Головний тренер команди «Дніпро», Тимченко Олег, коментуючи результати гри, відмітив достойний рівень та злагодженість гри спортсменів у команді «Шершні».  Також він зазначив, що на арені УНТЦ «Льодограй» команда «Дніпро» виступає не вперше, і як завжди, організація змагань виявилась на високому рівні.

Варто зазначити, що кожного року на арені УНТЦ «Льодограй» проводиться все більше змагань та турнірів, що не дивно, адже арена відповідає всім європейським стандартам для проведення міжнародних і всеукраїнських  чемпіонатів та спортивних зборів різного рівня.

До речі, уболівальники та батьки спортсменів, які не змогли приїхати на змагання, мали змогу дивитися пряму трансляцію матчу в мережі Інтернет.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» бажає спортсменам сили, витримки, удачі та незламної волі до перемоги у майбутніх змаганнях!

Поділитись:
8 листопада 2017
Ми у Viber!