0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: у Хмельницькому виграно 1 000 000 гривень!

Уже сім тиражів поспіль під час «Великої гри» у «Лото-Забава» гравці зривають приз в один мільйон! Від так, у 952-му тиражі, що відбувся 5 листопада, лічильник мільйонерів «Лото-Забава» знову збільшився на одного щасливчика й зафіксував вже шістнадцятого мільйонера цього року та 275-го за всю історію лотереї «Лото-Забава»!

Щасливий білет № 0421424 був придбаний у «ЛОТО маркеті», що розташований у ТЦ «Мега»  на вулиці Проскурівського підпілля, 1, у м.Хмельницький.  Оператор державних лотерей «М.С.Л.» традиційно запрошує переможця приєднатися до закритого елітного «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» та узяти участь у ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера».

Окрім того, 952-й тираж відзначився виграшем третього призу святкової акції «Відірвись по-дорослому», приуроченої до 18-річчя лотереї. Виграш щасливчика склав 500 тисяч гривень! Виграшною стала додаткова ігрова комбінація 82703975, надрукована у білеті № 417260, який придбав щасливчик у м.Ірпінь у «ЛОТО маркеті» за адресою: вул. Антонова, 6-А. За традицією акційний переможець запрошується до студії «Лото-Забава» для урочистого вручення призового сертифікату у прямому ефірі. Нагадаємо, відлунали вже три з чотирьох святкових акційних розіграшів. 12 листопада буде розіграний останній приз розміром 1 000 000 гривень!

Скористайтесь останнім шансом зірвати святковий мільйон та візьміть участь у акції «Відірвись по-дорослому» вже зараз. Для цього необхідно купити 5 або більше будь-яких білетів лотереї «Лото-Забава» однією покупкою та надіслати кожну додаткову ігрову комбінацію, надруковану у білеті, окремим смс-повідомленням на короткий номер 330. База акційних ігрових комбінацій, зареєстрованих на тираж, створюється окремо для кожного акційного тиражу. З одного телефонного номеру можна надсилати необмежену кількість комбінацій. Чим більше зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій, тим більше шансів на виграш!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає усіх переможців розіграшу та запрошує у найближчі офіційні представництва для оформлення виграшів. Перелік представництв та їх адреси можна знайти на офіційному сайті компанії.



Поділитись:
6 листопада 2017
Ми у Viber!