0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Другий тур Придніпровської хокейної ліги завершився в Богуславі

27-28 жовтня на арені Універсального навчально-тренувального центру «Льодограй», який збудував та підтримує оператор державних лотерей «М.С.Л.», відбувся фінальний етап другого туру Придніпровської хокейної ліги (ПХЛ). Головна мета ліги – підготовка дитячих команд 2007-го року народження до майбутніх офіційних чемпіонатів. На арені змагалися команди з Одеси («Морські Вовки»), Кременчука («Кременчук»), Києва («Торнадо»), Луцька («Спарта») і з Богуслава («Шершні»). Варто зазначити, що минулого року змагання Придніпровської хокейної ліги відбувались так само на території УНТЦ «Льодограй», адже на сьогоднішній день ця арена - одна з небагатьох, яка відповідає всім вимогам для проведення змагань і тренувань різного рівня.

За результатами проведення матчів, перше місце здобула команда з міста Богуслав. У загальному заліку вони шості. Друге місце виборола команда з Одеси, у турнірній таблиці – на  четвертій позиції. Третє місце посіла команда з Києва. У загальному заліку кияни на сьомому місці.

Коментуючи результати ПХЛ, головний тренер команди «Шершні» Олександр Матвійчук зазначив, що команда показала красивий, злагоджений, комбінаційний хокей, а також висловив надію, що й надалі хлопці триматимуть цю високу планку.

Відвідати змагання мали змогу всі бажаючі, адже вхід був безкоштовним. Підтримати учасників прийшли не тільки їх батьки та рідні, а й пересічні жителі міста.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» бажає юним спортсменам подальшого професійного розвитку та нових перемог!


Поділитись:
1 листопада 2017
Ми у Viber!