0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: у Чернівцях виграно 1 000 000 гривень!

Вже шість тиражів поспіль під час «Великої гри» у «Лото-Забава» гравці зривають 1-мільйонний приз! Від так, у 951-му тиражі, що відбувся 29 жовтня, лічильник мільйонерів «Лото-Забава» знову збільшився на одного щасливчика й зафіксував вже п’ятнадцятого мільйонера цього року та 274-го за всю історію лотереї «Лото-Забава»!

Щасливий білет № 0016285 був придбаний у Чернівцях на фірмовому столі «М.С.Л.» , який розміщено у магазині «Нива» за адресою: вул. Південно-Кільцева, 31. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» та ведуча телерозіграшу – Лариса Руснак традиційно запропонували переможцю приєднатися до закритого елітного «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» та узяти участь у ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера», за допомогою якої можна поринути у вир яскравого розкішного життя.  

Окрім того, 951-й тираж відзначився виграшем другого призу святкової акції «Відірвись по-дорослому», приуроченої до 18-річчя лотереї. Виграш щасливчика склав 300 тисяч гривень! Виграшною стала додаткова ігрова комбінація 85784537, надрукована у білеті № 393256, який придбав щасливчик у м.Вінниця на фірмовому острівку «М.С.Л.», який розташований у приміщенні АС №2 за адресою: Хмельницьке шосе, 107. За традицією акційний переможець запрошується до студії «Лото-Забава» для урочистого вручення призового сертифікату у прямому ефірі. 

Головний приз конкурсу «Полювання за грошима» - автомобіль JAC S2, грошовий еквівалент якого складає 400 000 гривень, цього разу дістався телеглядачу Олексію, який зателефонував до студії та назвав літеру «Д». Чоловік до останнього не міг повірити у свою удачу та кілька разів перепитав у Лариси Руснак, чи дійсно це він виграв автомобіль, а ні хтось інший.  

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає усіх переможців розіграшу та запрошує у найближчі офіційні представництва для оформлення виграшів. Перелік представництв та їх адреси можна знайти на офіційному сайті компанії.


Поділитись:
30 жовтня 2017
Ми у Viber!