0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

“ХТО ТАМ”: Ліквідатор аварії на ЧАЕС виграв 100 000

У популярній електронній миттєвій лотереї “ХТО ТАМ” пенсіонеру із Закарпатської області пощастило виграти 100 000 гривень. Відомо, що виграшний лотерейний квиток переможець на ім’я Володимир придбав 6 жовтня у магазині “Гастроном”, що розташувався у місті Виноградів за адресою: вулиця Миру, 14.

Зі слів пана Володимира, дату виграшу та емоції, які він відчув, дізнавшись про свою удачу, той не забуде ніколи.


Що дивно — я виграв з першого ж квитка, який придбав у той день! Прийшов на точку, купив “ХТО ТАМ” й одразу віддав його розповсюджувачеві для перевірки. Той аж зніяковів, розгубився від тієї кількості нулів, що відобразилися на терміналі — спочатку подумав, що я виграв мільйон. Нехай мій виграш не склав мільйон гривень, але я надзвичайно радий, що мені пощастило на сто тисяч. Я сів, порахував і вийшло, що цей виграш дорівнює моїй пенсії майже за 10 років, уявляєте?”.

Володимир Григорович окрім миттєвих лотерей також полюбляє грати у “Лото-Забава” та “МЕГАЛОТ”, проте на даний момент найбільше йому пощастило саме в електронній миттєвій лотереї “ХТО ТАМ”. 

Як стало відомо, переможець за своє життя встиг побувати ліквідатором аварії на ЧАЕС, узяти участь у війні в Афганістані та навіть зараз хоче використати свої навички та досвід в АТО. На превеликий жаль, останнім часом стан здоров’я пана Володимира значно погіршився, тож тепер пенсіонер змушений приділяти цьому питанню окрему увагу. Саме для покращення свого здоров’я переможець і планує використати лотерейний приз.

Оператор державних лотерей “М.С.Л.” щиро вітає пана Володимира з виграшем та бажає неймовірної удачі та по-справжньому міцного козацького здоров’я.


Поділитись:
27 жовтня 2017
Ми у Viber!