0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Майстер-класи від «М.С.Л.» та КМКФ «Молодість»

22-23 жовтня під егідою оператора державних лотерей «М.С.Л.» та КМКФ «Молодість» відбувся безкоштовний майстер-клас «Shoot&Play для чайникiв: як написати ідеальний сценарій». Провів його Денис Замрій - член спілки кінематографістів України, Академік української кіноакадемії, член журі міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова», володар Гран-прі Київського міжнародного кінофестивалю, учасник лонг-листу фестивалю американської кіноакадемії «Оскар» у номінації «Кращий фільм іноземною мовою».

У неділю тренінг відбувся у «Домі МК», де учасниками стали понад 100 молодих талановитих сценаристів-початківців. Відкрив зустріч урочистою промовою генеральний директор Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість» Андрій Халпахчі. Увазі присутніх була запропонована тема, присвячена сценаріям та їх адаптації до короткого метру.

У понеділок відбулась друга сесія навчання на території Київського інституту журналістики. Гостей привітала Мар'яна Ангелова – керівник Навчально-виробничого комплексу «АстудіЯ» при Київському університеті ім.Б.Грінченка, завідувач Науково-методичного центру тележурналістики, ведуча, продюсер, телевізійний журналіст з багаторічним стажем роботи. Пан Замрій продемонстрував 80 учасникам презентацію конкурсу однохвилинного відео «Молодість – безпрограшна лотерея» та познайомив з основами та нюансами підготовки сценаріїв для цього творчого змагання.

Упродовж цих двох днів усі доповіді сприймались аудиторією з великою зацікавленістю, талановита молодь ставила українському митцю чимало запитань, між учасниками час від часу зав’язувались тривалі жваві дискусії. Наприкінці всі отримали сертифікати про навчання, а також – унікальну пропозицію підготувати дипломну роботу за результатами майстер-класу в рамках конкурсу «Молодість – безпрограшна лотерея» та отримати відповідний диплом від КМКФ «Молодість». Крім того, Денис Замрій, на правах куратора, надасть свою професійну консультацію у підготовці дипломних робіт. Тож, усі бажаючі ще встигнуть узяти участь у конкурсі тематичних однохвилинних роликів, фінал якого переноситься на весну-2018, разом із КМКФ «Молодість»-47.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» бажає всім молодим сценаристам натхнення, задоволення від процесу створення маленьких відео-шедеврів, удачі та перемоги!


Поділитись:
24 жовтня 2017
Ми у Viber!