0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Спортпрогноз»: Джекпот у 130 тис. гривень розділили троє гравців

Зірвано джекпот лотереї ТОТО «Спортпрогноз» розміром у 130 тис. гривень у тиражі №757, що стартував 22 жовтня. Головний приз розділили між собою одразу троє футбольних знавців, які правильно спрогнозували результати 12 футбольних матчів. Таким чином, по 1/3 джекпоту дістанеться гравцям з м.Кропивницький, м.Жашків та м.Ладижин. Програма цього тиражу складалась з матчів національних Кубків України, Німеччини, Англії, Італії тощо.

Відомо, що перша ставка була зроблена у м. Кропивницький у магазині «Спортліга» на вул. Космонавта Попова, 15/18. Друга  -  у м.Жашків (Черкаська обл.) на точці продажу лотерейних білетів у магазині «Глобус» на вулиці Костромській, 18. Третю ставку виконав гравець з м.Ладижин (Вінницька обл.) на фірмовому столі «М.С.Л.» у ТЦ «Європейський» за адресою: вул. Будівельників, 15.  

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців з виграшем та запрошує у найближчі представництва для оформлення призів. Нагадаємо, останній раз джекпот розміром у 120 тис. гривень у тиражі №753, який розігрувався 15 жовтня, був виграний футбольним прогнозистом з м.Херсон.  

«Спортпрогноз» - єдина лотерея ТОТО в Україні зі своїм власним джекпотом, і посідає перше місце серед усіх лотерей в Україні за частотою його зривів.


Поділитись:
23 жовтня 2017
Ми у Viber!