0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: 1 000 000 гривень розділили чотири переможці

Під час розіграшу 949 тиражу «Лото-Забава» один з головних призів «Великої гри» - 1 мільйон гривень, розділили між собою одразу четверо гравців. Таким чином, чотири щасливчика отримають по 250 тисяч гривень.

Перший щасливий білет № 0049347 був придбаний на фірмовому столі «М.С.Л.» у м.Сквира, який розташований у торговельному центрі на вулиці Леніна, 22. Другий переможець купив свій білет № 0160384 у м.Мелітополь на фірмовому столі «М.С.Л.» у ТЦ «Амстор» за адресою: вул. Інтеркультурна, 79. Перемогу третьому щасливчику з м.Борислав приніс білет № 0165210, який придбали на фірмовому столі «М.С.Л.» у ТЦ «Борислав», що знаходиться на вул. Коваліва, 52-Г. Четвертий переможець з м.Кривий Ріг купив виграшний білет № 0319317 на фірмовому островку «М.С.Л.» у супермаркеті «АТБ» за адресою: вул. Водоп‘янова, 9.  

Окрім того, ще двоє гравців – з Хмельницького та Тернополя, розділили між собою інший крупний приз – 200 тисяч гривень та отримають по 100 тисяч на кожного. Перший білет купили у магазині «Спортліга» у м. Хмельницький на Панаса Мирного, 30, а другий – на фірмовому столі «М.С.Л.» на ринку «Оріон», який розташований у м.Тернопіль на вулиці 15 квітня, 6.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців розіграшу та запрошує у найближчі офіційні представництва для оформлення призу. Перелік представництв та їх адреси можна знайти на офіційному сайті компанії.

Варто зазначити, що вперше в історії «Лото-Забава» в прямому ефірі було проведено онлайн-опитування з метою отримання зворотного зв’язку з гравцями. Приводом стала підготовка сюрпризу до новорічних свят, що наближаються. У гравців поцікавились, які саме призи вони бажають побачити у святковій новорічній акції. Ведучі запропонували глядачам два варіанти відповіді та надали час для голосування. Результати ж були оголошені пізніше під час телерозіграшу.

Окрім того, у прямому ефірі також було продемонстровано черговий ролик із низки відео-історій учасників «Клубу мільйонерів «М.С.Л.», які розповідають про життя лотерейних переможців після отримання виграшу, втілення їх мрій та планів. Цього разу історія була присвячена наймолодшій учасниці клубу – Ксенії Основенко з Дніпропетровської області, яка виграла свій перший мільйон 6 березня 2016 року у 865 тиражі.  



Поділитись:
17 жовтня 2017
Ми у Viber!