0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: у Києві народився 273 мільйонер!

Вже три тиражі поспіль під час розіграшів «Лото-Забава» гравці зривають 1 мільйон гривень! Від так, у 948-му тиражі, що відбувся 8 жовтня, лічильник мільйонерів «Лото-Забава» знову збільшився на одного щасливчика й зафіксував вже чотирнадцятого мільйонера цього року та 273-го за всю історію лотереї «Лото-Забава»!

Щасливий білет № 0037619 був придбаний у Києві у кіоску ТОВ «ДЛУ» №090, який знаходиться за адресою: вул. Васильківська, 6. Оператор державних лотерей «М.С.Л.»  традиційно пропонує переможцю приєднатися до закритого елітного «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» та узяти участь у ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера», яка продемонструє переможцеві всі барви розкішного мільйонерського життя.

Головний приз конкурсу «Полювання за грошима» - автомобіль JAC S2, грошовий еквівалент якого складає 400 000 гривень, цього разу дістався сором’язливому та неговіркому водію з Києва Миколі Бучинському. Цікаво, що удачу пану Миколі принесла перша літера його імені. До цього він грав у «Лото-Забава» вже два роки, проте досі йому не щастило.  

Своєрідною родзинкою розіграшу від 8 жовтня стала демонстрація унікального відео з історією життя після виграшу від пана Олександра Голуба, який виграв свій перший мільйон завдяки «Лото-Забава» 13 березня 2016 року (866-ий тираж) та став першим офіційним учасником «Клубу мільйонерів «М.С.Л.». Ведучі, гості студії та телеглядачі змогли із перших уст почути, як саме виграш в один мільйон став у пригоді звичайному електрику з м. Вільногірськ (Дніпропетровська обл.). Даний сюжет став логічним продовженням низки історій членів «Клубу мільйонерів «М.С.Л.»,  яким вже вдалося здійснити свої мрії завдяки виграшам у «Лото-Забава».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців розіграшу та запрошує у найближчі офіційні представництва для оформлення призу. Перелік представництв та їх адреси можна знайти на офіційному сайті компанії.


Поділитись:
9 жовтня 2017
Ми у Viber!