0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Дівчина на мільйон: як змінилося життя після виграшу в «Лото-Забава»

Учасники «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» продовжують розповідати про те, як здійснюються їх мрії завдяки виграшам у нашій лотереї. Сьогодні на черзі історія про чарівну тендітну Ксенію Основенко, яка виграла 1 000 000 гривень 6 березня 2016 у тиражі «Лото-Забава» №865. 12-13 червня минулого року вона разом зі своєю бабусею, Оленою Володимирівною, завітала до Києва для участі у програмі «Два дні з життя мільйонера». До речі, любов до найпопулярнішої української лотереї дівчина успадкувала саме від пані Олени, яка, між іншим, до того вже встигла відвідати студію «Лото-Забава» в якості основного гравця.

До виграшу Ксенія грала у «Лото-Забава» майже 4 роки. Сама вона з м.Жовті Води (Дніпропетровська область), але вже декілька років проживає в Одесі та займається туристичним бізнесом. Нам цікаво було дізнатися її враження про столичний уїк-енд, під час якого були і лімузин, і персональна екскурсія Києвом, і відвідування відомих ресторанів, і фотосесія у розкішній інтер'єрній студії, і, навіть, релакс-процедури у преміальному SPA-клубі. «Я себе по-справжньому відчула мільйонером, коли ми їздили столицею на лімузині та усі оберталися, аби побачити, хто ж там сидить», - зізнається, сміючись, щасливиця.

Як вона розпорядилася чималими грошима? Зазначимо, що Ксенія від початку повідомила, що частину свого мільйону віддасть на потреби української армії. А як що до іншої частини? З дитинства панянка мріяла відвідати Італію. На частину коштів зі свого призу вона вже встигла придбати автомобіль і планує помандрувати на ньому Європою. «Якщо пощастить вирушити у подорож на власній машині, сподіваюсь, що саме так і буде, обов’язково хочу побачити Венецію, Флоренцію, Рим… На жаль, поки що з відпусткою не складалося, але впевнена, що все вдасться і ми отримаємо нові незабутні враження та емоції», - каже наша героїня. Впевнені, що незабаром мрія усього життя Ксенії обов’язково здійсниться. Ми бажаємо захоплюючої мандрівки наймолодшій учасниці «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.»!


Поділитись:
6 жовтня 2017
Ми у Viber!