0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: У м. Жовті Води виграно 1 000 000 гривень!

947-й тираж від 1 жовтня позначився тим, що лічильник мільйонерів «Лото-Забави» збільшився на одного щасливчика й зафіксував вже тринадцятого мільйонера цього року та 272-го за всю історію лотереї «Лото-Забава»!

Наразі про переможця відомо, що щасливий білет № 0153050 був придбаний у м. Жовті Води на фірмовому столі «М.С.Л.», який розташований у магазині «Маяк» за адресою: вул. Хмельницького, 21. Ведучі телерозіграшу – Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк у прямому ефірі щиро привітали переможця.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.»  традиційно пропонує переможцю стати почесним учасником «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» та узяти участь у ексклюзивній дводенній програмі «Два дні з життя мільйонера», яка дозволить поринути у вишуканий світ багатого життя та розкоші, а також особисто зустрітись з ведучими «Лото-Забава» та узяти участь у зйомках телерозіграшу.  

Окрім того, під час 947-го тиражу був розіграний головний приз конкурсу «Полювання за грошима» - автомобіль JACS2, грошовий еквівалент якого складає 400 000 гривень. Приз виграв гравець зі студії – пан Василь з Києва, який назвав літеру «М». Переможець зізнався, що вже має водійські права та невеличке авто, проте новому красеню-кросоверу теж дуже радий.  

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців розіграшу та запрошує у найближчі офіційні представництва для оформлення призу. Перелік представництв та їх адреси можна знайти на офіційному сайті компанії. 


Поділитись:
2 жовтня 2017
Ми у Viber!