0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Азарт від МСЛ»: зірковий ювілей

1 жовтня 2017 року у прямому ефірі «Лото-Забава» відсвяткували ювілей всеукраїнської лотерейної газети «Азарт від МСЛ», адже рівно 20 років тому світ побачив її перший випуск. Увесь цей час, незважаючи на будь-які катаклізми в нашій країні, кожного понеділка публікувався черговий номер цього видання з результатами розіграшів, умовами гри, історіями переможців і безліччю іншої важливої та цікавої інформації. Легендарна редакція завжди знаходиться на передовій міжнародних і вітчизняних новин з профільної тематики, передаючи ці знання своїм численним читачам. Наші колеги продовжують невпинно демонструвати високий рівень професіоналізму у кропіткій праці з формування та підтримки лояльності до лотерей, як категорії, в Україні.

Дякуємо їм за це! Протягом двох десятиліть для тисяч гравців газета «Азарт від МСЛ» стала справжньою дороговказною зіркою у Всесвіті удачі. Тож на честь цього визначного ювілею оператор державних лотерей «М.С.Л.» вирішив увіковічнити ім’я улюбленого видання. І відтепер на небосхилі не у переносному, а в прямому значенні можна віднайти «Азарт від МСЛ», адже під цим ім’ям у Міжнародному каталозі Kepler і в базах даних програми Google Earth значиться зірка 7-ої зоряної величини під номером КІС 7202007 із наступними координатами:

- пряме сходження 19h 29m 16.54s

- схилення +42°46’ 7.9’’.

Перевірити це можливо у будь-який час за допомогою програми Google Earth та відповідних параметрів зірки згідно з інструкцією. Треба зазначити, що якщо спостереження телескопа Kepler віднайдуть планети, розташовані в так званій «зоні життя» зірки «Азарт від МСЛ», вони також будуть значитися під цим ім’ям. Цей подарунок здійснено в рамках міжнародної програми Pale Blue Dot, реалізованої за ініціативою астрономів з різних куточків світу, міжнародної організації White Dwarf Research Corporation та Kepler Asteroseismic Science Consortium (KASC). Зазначимо, що всі кошти від цього проекту йдуть на міжнародні дослідження у галузі астрономії. Відповідний сертифікат і комплект документів про реєстрацію представнику редакції Олегу Гресю вручив директор з маркетингу оператора державних лотерей «М.С.Л.» Павло Вайсеро.

Бажаємо сяяти «Азарту від МСЛ» щонайменше ще 200 років!


Поділитись:
2 жовтня 2017
Ми у Viber!