0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

“Лото-Забава” вітає 271 мільйонера!

У державній лотереї «Лото-Забава» народився новий мільйонер, який став вже 271 за весь час її проведення. Відбулася подія 24 вересня під час розіграшу тиражу №946. Наразі відомо, що виграшний лотерейний білет №0094729 було придбано у місті Вінниця у «ЛОТО маркеті», який розташувався на ринку «Врожай» за адресою: вул. Пирогова, 49.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає гравця, якому пощастило закреслити три горизонталі з однією пільговою підковкою в одному ігровому полі свого білета, та виграв 1 000 000 гривень. Із нетерпінням очікуємо на нього у найближчому представництві для оформлення виграшу. Перелік представництв та їх адреси можна знайти на офіційному сайті компанії.

Також переможця буде традиційно запрошено приєднатися до «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» та взяти участь у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера», яка розрахована на двох осіб: переможця та його супутницю або супутника, щоб відзначити перемогу та розділити щасливі миттєвості. Кульмінаційною подією цих двох днів стане участь у недільному прямому ефірі лотереї «Лото-Забава», де мільйонера особисто привітають ведучі - Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк.

Також виграти головний приз у конкурсі «Полювання за грошима» вдалося мешканцеві міста Березань Київської області на імʼя Василь. Саме йому, знаходячись у студії, пощастило вгадати за якою літерою на ігровому табло була схована новенька іномарка із грошовим еквівалентом у 400 000 гривень. Це вже 25 автомобіль у 2017 році, який лотерейні шанувальники виграють у “Лото-Забава”.

Родзинкою розіграшу тиражу №946 стало унікальне відео з історією життя після виграшу від пані Марії Наумець із села Рокитне, яка завдяки “Лото-Забава” 21 серпня 2016 року отримала звання “мільйонер”. Ведучі, гості студії та телеглядачі змогли із перших уст почути як саме виграш у один мільйон став у пригоді пані Марії у якої аж 13 онуків.

Сюжет із пані Наумець став першим у низці історій членів “Клубу мільйонерів “М.С.Л.” яким вже вдалося здійснити свої мрії завдяки виграшам у “Лото-Забава”.

Нагадаємо, що спостерігати за розіграшами найпопулярнішої сімейної лотереї України можна щонеділі на телеканалі “1+1” о 9:00.


Поділитись:
26 вересня 2017
Ми у Viber!