0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» та «Кубок відкритих сердець-2017»

Уперше оператор державних лотерей «М.С.Л.» узяв участь у благодійному турнірі з пейнтболу «Кубок відкритих сердець», організатором якого є ВБО «Даун Синдром», і як офіційний партнер заходу, і у якості учасника змагань. 23 вересня у столичному пейнтбольному клубі «Гепард» корпоративні команди 11 провідних компаній України змагались за головний трофей. Це був вже шостий турнір, де учасники отримали свою порцію адреналіну, допомагаючи сонячним дітлахам із синдромом Дауна.

 «Ми щиро вдячні партнерам, які долучаються до серії благодійних турнірів«Кубок відкритих сердець», підтримують наших дітей з року в рік, й активно відгукуються на участь у подібних заходах. Завдяки турніру у нас багато друзів зі світу дорослих і серйозних, які разом з нами люблять побігати та постріляти кольоровими кульками. І ми щиро раді, що з кожним роком їх стає все більше. Значить, наші дітлахи зможуть здобути освіту та знайти себе в житті», - зазначає президент ВБО «Даун Синдром» Сергій КУР’ЯНОВ.

 «Як можна не підтримати сонячних діток? Тим більше, що сам формат підтримки має на увазі можливість зібрати колег на настільки захоплюючий захід, як пейнтбол, і трохи випустити пару. А взагалі, одна з основних цілей лотерей в усьому світі - підтримка соціально важливих проектів. Для нашої компанії - це частина філософії бізнесу. Ми співпрацюємо з ВБО «Даун Синдром» не так давно, але бачимо, що хлопці з пристрастю та завзяттям роблять потрібну справу, тому з задоволенням їх підтримуємо», - прокоментував директор з маркетингу оператора державних лотерей «М.С.Л.» Павло ВАЙСЕРО участь у турнірі.

Цього разу організаторам вдалось зібрати 140 000 гривень, що підуть на освіту особливих малюків, якими опікуються уЦентрі Раннього Розвитку ВБО “Даун Синдром”.


Поділитись:
26 вересня 2017
Ми у Viber!