0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: мільйонерський візит до…. метрополітену

23-24 вересня до Києва завітав переможець найпопулярнішої української лотереї «Лото-Забава», який у тиражі №931 від 11 червня 2017 року виграв 1 млн гривень. Микола Гліна з дружиною Тетяною приїхали до столиці з м.Луцьк на запрошення оператора державних лотерей «М.С.Л.» аби взяти участь у дводенній програмі «Два дні з життя мільйонера» від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.»

Коли організатори запитали в щасливчика, які пам’ятки він хотів би відвідати, Микола Олександрович зізнався, що мріє показати своїй другій половинці метрополітен, адже вона ще ніколи у житті його не бачила. Тож, окрім усіх інших приємних бонусів, родина нових вітчизняних багатіїв отримала в подарунок індивідуальну екскурсію найбільш відомими станціями підземки. Одразу з білосніжного лімузину гості потрапили до «Золотих воріт», де і розпочалась захоплююча розповідь, що містила різноманітні цікавинки про такі зупинки, як: «Театральна», «Університет», «Дніпро», «Арсенальна», «Хрещатик», «Майдан Незалежності», «Площа Льва Толстого», «Олімпійська». Невідомі факти, історія будівництва, секрети архітектури та декору, приховані таємниці - навіть корінні кияни не знають того, що почули мешканці Луцька! Зазначимо, що на більшість пасажирів ця екстравагантна туристична група справляла яскраве враження: ще ніколи люди не зустрічали мільйонерів з чеками «Лото-Забава» у метро.

А також, як завжди, були дорогі ресторани, професійні фотосесії, VIP-екскурсія Києвом, брифінг для журналістів, бранч з ведучими Ларисою Руснак та Анатолієм Гнатюком, і, звичайно ж – прямий ефір «Лото-Забава», під час якого пан Микола і отримав омріяний чек на свій виграш.

В одному зі своїх інтерв’ю він трохи розповів про себе та плани на приз: «Працюю будівельником. У мене чудова дружина, маємо трьох донечок, Настю, Наталку та Софійку, їм відповідно 13, 8 та 5 років. Тож для них завжди потрібна якась копійчина. Але перш за все будемо вирішувати квартирне питання. Справа в тому, що зараз дві сім’ї, моя та мого старшого брата, живуть разом. А хотілося б мати своє житло. Кілька місяців тому ми почали будувати для брата новий будинок, але так, по малу, бо грошей недостатньо. Тепер, сподіваюся, робота піде швидко. І буде всім нам щастя!».

Треба додати, що прямо у студії Микола придбав білети на наступний тираж улюбленої лотереї та попросив Анатолія Гнатюка та Ларису Руснак розписатися на них. Бажаємо, щоб ці зіркові автографи знову принесли новому учаснику «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» удачу.


Поділитись:
25 вересня 2017
Ми у Viber!