0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Спортпрогноз»: Джекпот у 150 000 гривень розділили двоє гравців

Зірвано джекпот лотереї ТОТО «Спортпрогноз» розміром у 150 тис. гривень у тиражі №739, який розігрувався 16 вересня. Головний приз дістався одразу двом футбольним знавцям з м. Одеса та м. Камянець-Подільський, які правильно спрогнозували результати 12 футбольних матчів. Програма цього тиражу складалась з цілого калейдоскопу матчів національних Кубків: України, Франції, Англії, Німеччини та Італії. Таким чином, обидва переможця проявили неабияку кмітливість та показали глибокі знання зі світового футболу. 

Відомо, що перша виграшна ставка сумою 12 гривень була зроблена у м. Одеса у магазині «Спортліга» за адресою: вулиця Богдана Хмельницького, 1/3. Другу ставку виконав гравець з м. Камянець-Подільський теж у магазині «Спортліга» на вулиці Пушкінській, 33-А. Сума його ставки склала 960 гривень.  

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців з виграшем та запрошує у найближчі представництва для оформлення призів. Цікаво, що минулого разу зірваний джекпот лотереї «Спортпрогноз» теж становив 150 тис. гривень. Виграв приз знавець футболу з м.Калуш, який зробив ставку 2 вересня у «ЛОТО маркеті» за адресою: вул. Дзвонарська, 10.

Нагадаємо, що «Спортпрогноз» - єдина лотерея ТОТО в Україні зі своїм власним джекпотом, і посідає перше місце серед усіх лотерей в Україні за частотою його зривів.


Поділитись:
18 вересня 2017
Ми у Viber!