0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У центрі уваги: ліцензування лотерейної галузі України


Цього тижня в інформаційному просторі знову гостро встала тема ліцензування українського ринку лотерей. Нагадаємо: 5 травня 2017 року Міністерство фінансів України опублікувало проект постанови «Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з випуску та проведення лотерей та встановлення розміру плати за видачу ліцензії на провадження господарської діяльності з випуску та проведення лотерей». Низка державних органів, у тому числі – Антимонопольний комітет України, не підтримали цю ініціативу та повернули проект на доопрацювання.

Численні експерти і досі висловлюють свою позицію з цього приводу: народні депутати, політологи, юристи, закордоні фахівці, журналісти, представники державних відомств. Жвава дискусія триває на шпальтах рейтингових друкованих видань, в ІнтернетЗМІ, на радіо, на телебаченні, у соціальних мережах.

Звичайно, таке актуальне для всієї лотерейної галузі питання було прокоментовано й президентом оператора державних лотерей «М.С.Л.» Георгієм Ложенком. На своїй сторінці у Facebook він докладно розповів про своє бачення головних проблем, які містить запропонований Мінфіном проект ліцумов, та навіть запропонував уряду свою професійну допомогу в розробці нових ліцензійних умов для лотерейного бізнесу, які будуть розвивати ринок і приносити податки до бюджету країни.

13 вересня 2017 року в ефірі телеканалу “Еспресо.TV” родоначальник вітчизняної лотерейної галузі відповів на запитання тележурналіста. Георгій Олександрович прокоментував проект Міністерства фінансів, який повинен визначити подальші рамки існування лотерей в нашій державі. 


Поділитись:
14 вересня 2017
Ми у Viber!