0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Останній приз літньої акції знайшов свого переможця


3 вересня під час 943 тиражу до студії «Лото-Забава» завітав переможець останнього 13 туру розіграшу акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!» - Андрій Карасевич з Броварів. Нагадаємо, що свій щасливий білет гравець придбав на точці продажу лотерей у м. Бровари за адресою: вул. Гагаріна,1. А виграшною комбінацією стала: 54119391.

Цікаво, що пан Андрій активно грає у «Лото-Забава» вже рік і завжди купує на кожен тираж по три білети. Передчуття крупного виграшу не підвело переможця, і мрія виграти значну суму здійснилась. Сто тисяч гривень – не погані відпускні! Чіткі плани на приз теж вже є: поїхати на відпочинок разом з сім‘єю - дружиною та сином. Окрім того, пан Андрій поділився своїми довгостроковими лотерейними планами: виграти мільйон або джекпот у «Лото-Забава» та придбати квартиру для сина. Вітаємо з перемогою та бажаємо удачі з новою мрією!

Акція «Поринь у ЄВРОЛІТО!» стартувала 4 червня 2017 року та тривала 13 тижнів, під час яких 12 щасливчиків виграли призи по 100 тис. гривень та отримали можливість помандрувати в омріяний куточок Європи. На жаль, один з переможців, який мав би доповнити виграшну щасливу дюжину, не зміг отримати приз через власну помилку при реєстрації своєї додаткової ігрової комбінації. Пам‘ятайте, ваш лотерейний білет – це важливий документ та головна підстава для отримання виграшу. Уважно вказуйте усі додаткові ігрові комбінації та зберігайте його у належному стані. 

Гучна літня акція «Поринь у ЄВРОЛІТО!» завершилась, проте попереду на всіх шанувальників «Лото-Забава» чекає багато нових сюрпризів та подарунків! 

Поділитись:
4 вересня 2017
Ми у Viber!