0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Літня акція «Поринь у ЄВРОЛІТО!» успішно фінішувала

27 серпня під час розіграшу 942 тиражу «Лото-Забава» добігла свого кінця літня акція «Поринь у ЄВРОЛІТО!». У додатковому розіграші акції усі бажаючі могли виграти 100 тис. гривень та забезпечити собі відпустку мрії у будь-який мальовничий куточок Європи. Фінальним переможцем акції став гравець, у якого в білеті надрукована наступна додаткова ігрова комбінація: 54119391. Свій шанс на незабутню відпустку переможець придбав на точці продажу лотерей у м. Бровари за адресою: вул. Гагаріна,1. Щасливчик запрошується до студії наступної неділі, 3 вересня, щоб особисто отримати призовий сертифікат з рук ведучих телерозіграшу – Лариси Руснак та Анатолія Гнатюка.

Цікаво, що Оксана Мироненко з села Дударків Київської області, яка 27 серпня приїздила до студії «Лото-Забава» за подарунковим сертифікатом переможця акції «Поринь у ЄВРОЛІТО!», придбала свій переможний білет на цій же точці. Оксана Миколаївна з радістю поділилась своєю історією виграшу. А трапилось ось що: у родині пані Оксани грають усі, а малеча любить дивитись телерозіграші по телевізору! У той день, коли Оксана Миколаївна придбала свої три щасливі білети, вона як раз була у м. Бровари, де мешкає її донька та гуляла з двома онуками – Артемом та Вікою. Погода була гарна і не було причин сидіти вдома, аж раптом онук запитав у бабусі, чи купила вона білети «Лото-Забава»? Це питання й стало доленосним у всій історії виграшу. Пані Оксана відразу ж вирішила скористатись нагодою та придбати білети у найближчій точці. А найцікавіше те, що саме та додаткова ігрова комбінація, яку підкреслила розповсюджувач, коли пояснювала умови літньої акції нашій героїні, виявилась виграшною!

До речі, і плани на мандрівку у «євроліто» у Оксани Миколаївни теж є!  «У Берліні живе моя сестра, у Португалії дядько - точно поїду. У Європі на мене чекають!», - з бадьорою усмішкою повідомила переможниця12-го акційного розіграшу.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає Оксану Мироненко та бажає здійснити мандрівку, про яку вона мріє.


Поділитись:
28 серпня 2017
Ми у Viber!